Welcome to the SR20 Community Forum - The Dash.
Register
SR20 forum logo

Thread: ecu question

+ Reply To Thread
Posts: 1-1 of 1
2021-12-16 22:53:45
#1
ecu question
I'm building a stock setup det for my b14. I already have a W10 with turbo and injectors and whatnot. I need to source an ecu and maf and I can build the rest of the stuff myself (charge piping, exhaust, etc.) I'll put in the walbro and bypass valve etc during the process. I am only looking to build a stock setup style car for around 200 to 250 and leave the car alone after that power wise.

The question I have is that my b14 is obviously obd2 and it seems the only ecu's I can find are obd1 (mostly s-chassis ones). The motor is also obd1, but I was going to swap my obd2 parts over like I've done before. But with the w10 motor being obd1 (originally) and the ecu being obd1, am I better off trying to locate a obd1 harness and swapping the car over to obd1 basically, or are there other problems that will cause?

I just need a little clarity on what all I need to source. (i've built turbo cars in the past, so I know what I'm doing on the physical parts and stuff, just confused a little on the electronics side. lol)

I've also found a W11 ecu (obd2?), but aren't all the aveniers auto? or does that even matter? The seller can't tell me any info on the ecu and the numbers on it don't pull anything up on search

In either case, I'm swapping out my wire harness when I pull the de motor to put in the det.

Thanks in advance
+ Reply To Thread
  • [Type to search users.]
  • Quick Reply
    Thread Information
    There are currently ? users browsing this thread. (? members & ? guests)
    StubUserName

    Back to top